Boksen

De bokstraining bij Team Coolen is een training voor zowel mannen en vrouwen waarbij conditie, kracht en uithoudingsvermogen samen met de techniek van het boksen centraal staat. Elke deelnemer aan de bokstraining kan de mate van lichamelijk contact voor zichzelf en zijn trainingsmaatje bepalen. Sparren met je trainingsmaatjes kan tot de mogelijkheden behoren.

uhd

Doel van de Bokstraining is om op een leuke en sociale manier met boksen bezig te zijn en om bokstechnieken te gebruiken als trainingsmiddel om fit te worden of blijven.

Wat heb ik nodig voor een proefles of de Bokstraining?

Voor de Bokstraining heb je een een set bokshandschoenen en bandages nodig. Bij Team Coolen zijn verschillende bokshandschoenen en bandages te verkrijgen vanaf € 35,-. Informatie over prijzen krijgt u via info@teamcoolen.nl

Tijdens een proefles kun je bokshandschoenen lenen. Wanneer je bokshandschoenen leent, dien je in het kader van de hygiëne binnenhandschoenen te dragen. Deze kun je ook lenen. We vragen voor deze binnenhandschoenen wel een borg van € 5,-. Wanneer je de binnenhandschoenen weer schoon en droog terug geeft, ontvang je het geld weer terug.