Boxing4Kids

Boxing4Kids is een bokstraining die speciaal is ontwikkeld voor kinderen vanaf 7 jaar. Tijdens deze conditionele training wordt gebruik gemaakt van bokstechnieken waarbij de pedagogische visie van Team Coolen blijft gehandhaafd. Dit houdt onder andere in dat zowel de fysieke als sociale veiligheid continu gewaarborgd blijft. Er wordt bijvoorbeeld niet gebokst op het hoofd maar spelen, leren en groeien staat centraal.

iuh

Voor wie is Boxing4Kids geschikt?

Boxing4Kids is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar oud. Drukke kinderen kunnen tijdens de training hun energie prima kwijt en leren om te gaan met kinderen die wat meer terughoudend zijn. Deze kinderen leren op hun beurt assertief te reageren. Op deze manier leren de kinderen met elkaar en van elkaar.

Wat heb je nodig voor de training?

Alle deelnemers bij Boxing4Kids hebben een paar bokshandschoenen, bandages en een shirt van Team Coolen nodig voor de training. Alle materialen zijn verkrijgbaar op de club. Een Boxing4Kids startpakket kost € 57,50. Informatie over prijzen krijgt u via info@teamcoolen.nl

Tijdens een proefles kun je bokshandschoenen lenen. Wanneer je bokshandschoenen leent, dien je in het kader van de hygiëne binnenhandschoenen te dragen. Deze kun je ook lenen. We vragen voor deze binnenhandschoenen wel een borg van € 5,-. Wanneer je de binnenhandschoenen weer schoon en droog terug geeft, ontvang je het geld weer terug.