In de Zomervakantie worden op de locaties Oisterwijk en Tilburg Noord trainingen aangeboden. Op de andere locaties zijn in de zomervakantie geen trainingen maar de Judoka’s zijn welkom om in Oisterwijk of Tilburg Noord aan te sluiten zodat zij toch blijven trainen. Tussen de trainingen in Tilburg Noord en Oisterwijk is zoveel mogelijk afstemming gezocht zodat kinderen die in Tilburg Noord geen training hebben, kunnen meetrainen in Oisterwijk en vice versa.
Het vakantierooster is zo ingericht dat iedereen zoveel mogelijk kan blijven doortrainen en waarbij toch de groepen een goede omvang zullen hebben.  Gaat de training niet door die je normaal volgt, ben je welkom om op een andere dag of op een andere locatie te komen trainen.

Het vakantierooster is gemaakt op basis van de verwachte opkomst en kan tussendoor nog worden bijgesteld. Wanneer blijkt dat de opkomst te laag of te hoog is, kunnen de tijden worden aangepast. Houd het rooster dus wekelijks in de gaten zodat je op de juiste momenten aanwezig bent.

Klik HIER voor het vakantierooster in Oisterwijk.
Klik HIER voor het vakantierooster in Tilburg Noord.

In Udenhout, Helvoirt en Tilburg Reeshof zijn in de zomervakantie geen trainingen. De Judoka’s die normaal op deze locaties trainen, zijn welkom om op bovenstaande locaties aan te sluiten.