Krav Maga4Kids

Krav Maga4Kids is een effectief systeem waarbij kinderen zich leren verdedigen in een leuke en dynamische training. Krav Maga staat bekend om de effectieve technieken maar voor de jeugd zijn deze technieken in een pedagogisch verantwoord jasje gestoken.  Zo wordt er bijvoorbeeld geen gebruik gemaakt van een bitje, helm en kruisbescherming. Hier wordt met het toepassen van de technieken rekening mee gehouden.
iuhs

Voor wie is Krav Maga4Kids geschikt?

Krav Maga4Kids is geschikt voor zowel kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Door de technieken die gebruikt worden is een minimale leeftijdsgrens van ongeveer 10 jaar gesteld om Krav Maga te kunnen beoefenen. Krav Maga4Kids is uitermate geschikt voor kinderen die wat terughoudend of verlegen zijn. Zij leren tijdens de trainingen om assertief te reageren en zullen meer zelfverzekerdheid uitstralen. Kinderen die druk zijn, kunnen tijdens de training hun energie goed kwijt. Op deze manier leren de kinderen met elkaar en van elkaar.

Wat heb ik nodig voor de Krav Maga4Kids training?

Voor de training heb je een startpakket Krav Maga4Kids nodig. Deze bestaan uit bandages, bokshandschoenen en een clubshirt. Informatie over prijzen krijgt u via info@teamcoolen.nl